Dermalogica

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De producten van Dermalogica zijn vrij van microplastics en daarnaast gebruiken wij nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan ons, professionele huidexperts en een huidanalyse laten doen door middel van Face Mapping. Een Face Mapping huidanalyse is een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kan precies in kaart worden gebracht welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen. Omdat de huid constant veranderd door interne en externe factoren is het van belang om de huid regelmatig te laten nakijken. De huidexpert beslist wat uw huid nodig heeft op het moment dat u ons bezoekt.

Skin Bar® Concept

Ben je benieuwd wat de producten van Dermalogica kunnen betekenen voor jouw huid? Neem dan plaats aan de Skin Bar® en gun jezelf een miniworkshop huidverzorging. Probeer vrijblijvend alle producten uit het assortiment van Dermalogica met behulp van een huidexpert. Loop ieder moment van de dag binnen en try before you buy!

FaceFit Saturday

Heeft jouw huid een oppepper nodig? Voelt het erg droog of juist vet aan? Kom langs bij ons in de salon en neem plaats aan de bar en laat je huid door een huidexpert in 10 minuten behandelen. Voor de FaceFIt kan je iedere zaterdag binnen lopen. Tijdens de FaceFit wordt er besproken wat er wordt behandeld. See you at the FaceFit Saturday!

Pro Skin 30 

Heeft u een huidprobleem waar u graag snel vanaf wilt? Wilt u werken aan een betere huidgezondheid of bent u toe aan een kort ontspanningsmomentje? Kom dan langs voor een Pro Skin 30 treatment!

Een Pro Skin 30 is een korte en doeltreffende behandeling van 30 minuten. Deze geeft een snelle boost en de oppepper die de huid op dat moment nodig heeft. Of u nu zou willen werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen: een Pro Skin 30 is altijd op maat gemaakt en wordt volledig afgestemd op uw huidwens en -behoefte.

Ook voor de tieners is de Pro Skin 30 treatment geschikt!

Voor meer informatie kunt u langs komen in de winkel.

Pro Skin 45 

De Pro Skin 45 is een behandeling van 45 minuten waarbij onze prioriteit ligt op het reinigen en exfoliëren van de huid. Hierbij willen wij zorgen voor een betere huidstructuur en minder onzuiverheden en een egale huid. Perfect voor de jeugdige huid of een huid die gevoelig is of last heeft van onzuiverheden.  In deze behandeling worden onzuiverheden op een veilige manier verwijderd en sluiten we de behandeling af met een passend masker. Uiteraard krijgt u advies voor thuis om het beste resultaat te behalen!

De Pro Skin 45 is ook wel te adviseren voor één keer in de vier weken. Zo kunnen we echt goed resultaat boeken met het verminderen van de onzuiverheden!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

HC3 Skinshooter Mesotherapie

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het cel metabolisme gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de celvenieuwing gestimuleerd met als resultaat dat rimpels minder worden die in de diepere huidlagen liggen. Doordat de celvernieuwing gestimuleerd wordt kunnen óók pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose verminderd worden. De huid wordt geegaliseerd en krijgt een mooie gezonde uitstraling. Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en zo te behouden.

De behandeling duurt 60 minuten, waarbij het apparaat 30 minuten op het gezicht wordt gebruikt. Tijdens die 30 minuten wordt er een krachtig serum gebruikt die in de diepere huidlagen terecht komt door middel van zwakstroom. Dit voelt aan als een lichte tinteling, maar wordt als geheel pijnloos ervaren. Er zijn verschillende krachtige serums die gebruikt kunnen worden die ieder een eigen werking hebben. Wij zullen de huid van de voren goed analyseren en aan de hand daarvan en uw wensen zullen wij een passend serum gebruiken.

 

*Voor het beste resultaat adviseren wij u om een kuur te boeken

Bindweefsel massage

Bindweefsel zou je eigenlijk kunnen vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Bindweefsel ondersteunt onze organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en ook beschermt het tegen infecties. Ook spelen de cellen een belangrijke rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Natuurlijk heeft een jonge huid nog geen last van vermindering van het bindweefsel in de huid. In de jonge huid is het bindweefsel nog stevig en zit het nog vol collageen. Tijdens het verouderen van de huid wordt je huid slapper en wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. Dit betekent dus dat tekenen van huidveroudering tevoorschijn komen! Een bindweefsel massage is een hele goede manier om de conditie van de huid te verbeteren. Deze behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. De bindweefselmassage is zeer geschikt om littekenweefsel los te maken, om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of een huid die last heeft van acne te verbeteren en/of te verminderen.  Door de stevige massage grepen wordt het collageenaanmaak gestimuleerd. Door deze intensieve grepen zorg je ervoor dat de stofwisseling goed wordt gestimuleerd. Door deze aanpak krijg je een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.  Kortom, een bindweefsel massage is goed geschikt voor meerdere doel einden voor de huid!  Helaas zitten er ook contra indicaties aan de bindweefsel massage. Graag willen wij deze vermelden, aangezien het van uiterst belang is dat er dan geen bindweefsel massage kan worden toegepast.

  •  Algehele malaise
  • Bloeddruk problemen
  • Defecte huid
  • Gebruik van Corticosteroïden
  • Hartklachten
  • Hemofilie
  • Infectie gevaar
  • Koorts
  • Maligne tumoren
  • Zwangerschap vanaf 6 maanden

De behandeling van de bindweefsel massage duurt 45 minuten. Hierbij beginnen we eerst met de beroemde dubbele reiniging van Dermalogica, vervolgt door de bindweefsel massage die ongeveer 20 minuten duurt. Tot slot sluiten we af met een masker die afgestemd is op de behoefte van de huid!

*Om het beste resultaat te kunnen behalen adviseren wij een kuur. Een kuur houdt in dat u elke week komt voor tien weken achter elkaar. Als de kuur is afgerond raden wij aan om het af te bouwen en dus een langere periode te hebben tussen de behandelingen door en het op die manier te onderhouden voor het gewenste en beste resultaat! 

HENNA FOR EYEBROWS
‘Brows are more than a treatment, it’s an art’

Wilt u superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de Henna behandeling. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. We werken met BrowTastic Henna. Henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid! Afhankelijk van uw huidtype en de juiste nazorg blijft de henna maximaal twee weken op de huid zitten en op de haartjes maar liefst gemiddeld zes weken!

 

*ACTIE – €120,00
Bij het boeken van drie behandelingen krijgt u de vierde behandeling van ons cadeau!

VOLUME LASH LIFT

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en zorgt dat voor een mooie open blik!

Het resultaat van het liften van de wimpers houdt maar liefst tot acht weken aan! Het krullen kan ook in combinatie met het verven van de wimpers. zo creëer je een natuurlijke mascara look.