Visagie & Make-Up

Bij Schoonheidssalon Vanessa Karreman maken we gebruik van de make-up lijn van Ellis Faas.

ABOUT:
Ellis Faas is een Nederlandse visagiste die wereldwijd succes heeft. Zo is zij door Vogue Paris uitgeroepen tot een van de invloedrijkste make-up artists van haar tijd. Ze werkte voor de grootste merken ter wereld zoals MAC cosmetics, Clinique, Lancôme en ontwikkelde hierna een eigen make-up lijn voor L’Oreal: Biotherm. Na deze periode besloot Ellis Faas dat het tijd was voor haar eigen make-up lijn. 

HUMAN COLOURS:
Ellis Faas wilde iets bijzonders. Zo heeft zij ervoor gekozen om kleuren te maken die allemaal terug te zien zijn in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat dus alle kleuren staan, want het is lichaamseigen! Zoals het getaande perzik dat in een vlekje zit op de huid, tot het levendige rood dat door onze aderen stroomt. Ellis Faas heeft ook rekening gehouden met de lichte huid en de donkere huid.

Je bent altijd van harte welkom om de make-up uit te proberen of een advies erover te krijgen.

MAKE UP NOT WAR:
Elke dag worden we in het leven geconfronteerd met de vluchtige tijden, gevuld met oneerlijkheid en rechtvaardige haat. Daarom moeten we een standpunt maken. We kunnen niet alleen in de spiegel kijken en verbergen achter onze make-up.

Daarom heeft ELLIS FAAS sinds het oprichten van het merk, War Child ondersteund met de lopende campagne Make Up Not War. Voor ELLIS FAAS is Make Up Not War geen politiek, laat staan een cosmetische pleidooi. Het is een oproep voor de mensheid. We moeten allemaal naar ons kijken om te zien hoe we ons deel kunnen leveren om deze wereld een betere plek te maken. En om de negativiteit van haat en oorlog te breken, voelen we dat we vooral moeten zorgen voor de kinderen die slachtoffer zijn van de conflicten in deze wereld en te voorkomen dat ze in een vicieuze cirkel vallen.

Om War Child te ondersteunen heeft Ellis Faas prachtige lips gemaakt in een mooie kleur. Deze is ook te zien op de foto rechts boven. Door deze lips te kopen steun je War Child.

Wij verzorgen met haar prachtige lijn:

  • Gratis make-up advies.
  • Bruids make-up.
  • Voor iedere gelegenheid een passende make up.
  • Alle producten te verkrijgen via onze winkel.

In onze schoonheidssalon verkopen wij de visagie en make-up producten van Ellis Faas