Make-Up

Bij Schoonheidssalon Vanessa Karreman hebben we het make-upmerk Ellis Faas.

ABOUT:
Ellis Faas is een Nederlandse visagiste die wereldwijd succes heeft. Zo is zij door Vogue Paris uitgeroepen tot een van de invloedrijkste make-up artists van haar tijd. Ze heeft samen met de meest succesvolle fashion designers, fotografen, stylisten, hairstylisten en modellen gewerkt. Na haar carrière als make-up artist heeft zij in 2008 besloten haar eigen make-up merk te op te zetten genaamd: ELLIS FAAS

HUMAN COLOURS:
Ellis Faas wilde iets bijzonders. Zo heeft zij ervoor gekozen om kleuren te maken die allemaal terug te zien zijn in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat alle kleuren mooi staan bij de iedere huidteint.  

MAKE UP NOT WAR:
Elke dag worden we in het leven geconfronteerd met de vluchtige tijden, gevuld met oneerlijkheid en rechtvaardige haat. Daarom moeten we een standpunt maken. We kunnen niet alleen in de spiegel kijken en verbergen achter onze make-up.

Daarom heeft ELLIS FAAS sinds het oprichten van het merk, War Child ondersteund met de lopende campagne Make Up Not War. Voor ELLIS FAAS is Make Up Not War geen politiek, laat staan een cosmetische pleidooi. Het is een oproep voor de mensheid. We moeten allemaal naar onszelf kijken om te zien hoe we ons deel kunnen leveren om van deze wereld een betere plek te maken. En om de negativiteit van haat en oorlog te breken, voelen we dat we vooral moeten zorgen voor de kinderen die slachtoffer zijn van de conflicten in deze wereld en te voorkomen dat ze in een vicieuze cirkel vallen.

Kom bij ons langs in de salon om de producten te zien, te voelen en uit te proberen!

Wij verzorgen met haar prachtige make-uplijn:

  • Gratis make-up advies
  • Bruids make-up
  • Voor iedere andere gelegenheid een passende make-up
In onze schoonheidssalon verkopen wij de visagie en make-up producten van Ellis Faas