log-e1618572093711

Pro Skin 30

Een gepersonaliseerde 30 minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen.

30 minuten – 

Pro Skin 60

Een gepersonaliseerde 60 minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen.

60 minuten – 

Pro Skin 90

Een gepersonaliseerde 90 minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen en wordt afgesloten met een ontspannende massage. 

90 minuten – 

Pro Firm

Met de Pro Firm behandeling wordt het gelaat en de hals gelift, verstevigd en verfijnd. Het toepassen van verschillende massagetechnieken kan huidveroudering afremmen en verminderen. Vraag bij ons als huidexperts naar de mogelijkheden.

60 minuten – 

Pro Bright

De Pro Bright is een intensieve, 3-staps service om de opname van Vitamine C te stimuleren. Dit krachtige ingrediënt zorgt voor onmiddellijke verheldering van de huid. Donkere vlekken worden verminderd en je teint wordt egaler. PRO bright behandeling zorgt voor een helderdere, gladdere huid. Vraag bij ons als huidexperts naar de mogelijkheden.

60 minuten – 

Pro Calm

De Pro Calm legt de focus op het verzachten en versterken van de gevoelige huid. De huidexpert kalmeert jouw huid en vermindert roodheid. Daarnaast wordt de huidtextuur in balans gebracht en wordt de huid gehydrateerd voor een verzacht resultaat. Vraag bij ons als huidexperts naar de mogelijkheden.

60 minuten –

Pro Clear

Klaar om de huid grondig te ontsmetten en ontstekingen na puistjes te kalmeren? De Pro Clear pakt alle soorten puistjes aan, van mee-eter tot actieve puistjes, met professionele werkstoffen en huid kalmerende technieken. Wij als huidexperts analyseren jouw huid en personaliseren wij de behandeling om zo jouw meest gezonde en heldere huid te behalen. Vraag bij ons als huidexperts naar de mogelijkheden. 

60 minuten –

Pro Skin 30 of 60 Expert Active

Pro Skin Expert Active 30 of 60 is een intensieve gezichtsbehandeling, geschikt voor ieder huidtype, wel voor een huid die gewend is aan de behandelingen en thuis producten gebruikt. Door middel van krachtige ingrediënten en professionele apparatuur, werken we aan jouw persoonlijke huiddoelen. Wij als jouw huidexpert combineren hoogwaardige ingrediënten met gespecialiseerde apparatuur waaronder microdermabrasie (exfoliatie), LED (lichttherapie) en Microneedling. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of pigmentschade wilt aanpakken, de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Vraa gbij ons als huidexperts naar de mogelijkheden.

30 of 60 minuten –