Dermalogica

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De producten van Dermalogica zijn vrij van microplastics en daarnaast gebruiken wij nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline en chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen de gezondheid van de huid verslechteren. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.Het kennen van uw huid is de éérste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan ons, professionele huidexperts en een huidanalyse laten doen door middel van Face Mapping. Een Face Mapping huidanalyse is een unieke methode om uw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kan precies in kaart worden gebracht welke verzorging het meest geschikt is voor uw huid en hoe u huidverbetering kunt bewerkstelligen. Omdat de huid constant veranderd door interne en externe factoren is het van belang om de huid regelmatig te laten nakijken. De huidexpert beslist wat uw huid nodig heeft op het moment dat u ons bezoekt.

 

Skin Bar® Concept

Bent u benieuwd wat de producten van Dermalogica kunnen betekenen voor uw huid? Neem dan plaats aan de Skin Bar® en gun uzelf een miniworkshop huidverzorging. Probeer vrijblijvend alle producten uit het assortiment van Dermalogica met behulp van een huidexpert. Loop ieder moment van de dag binnen en try before you buy!

FaceFit Saturday

Heeft uw huid een oppepper nodig? Voelt het erg droog of juist vet aan? Kom langs bij ons in de salon en neem plaats aan de bar en laat uw huid door een huidexpert in 10 minuten behandelen. Voor de FaceFIt kunt u iedere zaterdag binnen lopen. Tijdens de FaceFit wordt er besproken wat er wordt behandeld. See you at the FaceFit Saturday!

Pro Skin 30

Heeft u een huidprobleem waar u graag snel vanaf wilt? Wilt u werken aan een betere huidgezondheid of bent u toe aan een kort ontspanningsmomentje? Kom dan langs voor een Pro Skin 30 treatment!

Een Pro Skin 30 is een korte en doeltreffende behandeling van 30 minuten. Deze geeft een snelle boost en de oppepper die de huid op dat moment nodig heeft. Of u nu zou willen werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen: een Pro Skin 30 is altijd op maat gemaakt en wordt volledig afgestemd op uw huidwens en -behoefte.

Ook voor de tieners is de Pro Skin 30 treatment geschikt!

Voor meer informatie kunt u langs komen in de winkel.

Pro Skin 45

De Pro Skin 45 is een behandeling van 45 minuten waarbij onze prioriteit ligt op het reinigen en exfoliëren van de huid. Hierbij willen wij zorgen voor een betere huidstructuur en minder onzuiverheden en een egale huid. Perfect voor de jeugdige huid of een huid die gevoelig is of last heeft van onzuiverheden.  In deze behandeling worden onzuiverheden op een veilige manier verwijderd en sluiten we de behandeling af met een passend masker. Uiteraard krijgt u advies voor thuis om het beste resultaat te behalen!

De Pro Skin 45 is ook wel te adviseren voor één keer in de vier weken. Zo kunnen we echt goed resultaat boeken met het verminderen van de onzuiverheden!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

HC3 Skinshooter Mesotherapie

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidladen en daardoor het cel metabolisme gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de cel vernieuwing gestimuleerd met als resultaat dat rimpels minder worden die in de diepere huidlagen liggen. Én doordat de cel vernieuwing gestimuleerd wprdt kunnen ook pigmentvlekken, littekweefsel, acne en couperose verminderd worden. De huid wordt geegaliseerd en krijgt een mooiere gezonde uitstraling. Kortom, geen naals is nodig om de huid mooi te maken en zo te behouden!

*Voor het beste resultaat adviseren wij u om een kuur te boeken

 

Bindweefsel massage

 

Tijdens het verouderen van de huid wordt je huid slapper en wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. Dit betekent dus dat tekenen van huidveroudering tevoorschijn komen! Een bindweefsel massage is een hele goede manier om de conditie van de huid te verbeteren. Deze behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. De bindweefselmassage is zeer geschikt om littekenweefsel los te maken, om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of een huid die last heeft van acne te verbeteren en/of te verminderen.  Door de stevige massage grepen worden het collageenaanmaak en de stofwisseling gestimuleerd. 

De behandeling van de bindweefsel massage duurt 45 minuten. Hierbij beginnen we eerst met de beroemde dubbele reiniging van Dermalogica, exfoliëren we de huid en doen we hierna de bindweefsel massage die ongeveer 20 minuten duurt. Tot slot sluiten we af met een masker die afgestemd is op de behoefte van de huid!

*Om het beste resultaat te kunnen behalen adviseren wij een kuur. Voor meer informatie kunt u ons altijd bezoeken in de salon of kunt u bellen/mailen!

HENNA FOR EYEBROWS

Wilt u strakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de Henna behandeling. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, zijn hennabrows de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. We werken met BrowTycoon Henna. Henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid! Afhankelijk van uw huidtype en de juiste nazorg blijft de henna maximaal twee weken op de huid zitten en op de haartjes maar liefst gemiddeld zes weken!

* ACTIE – €120,00
Bij het boeken van drie behandelingen krijgt u de vierde behandeling van ons cadeau!

VOLUME LASH LIFT

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en zorgt dat voor een mooie open blik!

We werken met het bekende merk Mr. Lashlift en het resultaat houdt maar liefst tot 6 weken aan! Het krullen kan ook in combinatie met het verven van de wimpers, zo creëer je een natuurlijke mascara look.