Behandelingen

ProSkin
Onze ProSkin behandeling zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren en tegelijkertijd ontspanning zoekt. Of je nu jong of oud bent, een lichte tot donkere huid hebt, voor iedereen maken wij een ProSkin behandeling op maat! Vind jij het bijhouden van de gezondheid van je huid heel belangrijk of heb je last van een droge huid, een gevoelige huid, een vette huid of heb je last van huidveroudering, pigmentatie of acne? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen doelgericht en effectief aanpakken.

Pro Power Peel
Dermalogica’s meest krachtige peeling, de Pro Power Peel. In deze geavanceerde behandeling werken we op stimuleren van het vernieuwingsproces van de huid en wordt er gewerkt aan o.a. huidveroudering, fijne lijntjes, een doffe huid, hyperpigmentatie of een huid die last heeft van een overmatige talgproductie. Doordat de Pro Power Peel laag op laag aangebracht kan worden ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Wel zijn er voorzorgsmaatregelen voordat je aan deze behandeling kunt beginnen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Pro Bright Treatment
De Pro Bright Treatment is een intensieve behandeling geschikt voor iedereen die zoekt naar een mooie oppepper voor de huid of als je last hebt van hyperpigmentatie of tekenen van huidveroudering wilt aanpakken! Het nieuwe krachtige Biolumin-C Pro Serum staat centraal gedurende deze behandeling.

Bindweefselbehandeling
De bindweefselbehandeling is een behandeling waar er vooral focus wordt gelegd op het masseren van het bindweefsel en wordt hierbij de doorbloeding gestimuleerd. Doordat het bindweefsel gemasseerd wordt komt er weer voldoende zuurstof in de huid, wordt de aanmaak van het huideigen stofje hyaluronzuur gestimuleerd en wordt het afvoeren van afvalstoffen verbetert in het lymfestelsel tot gevolg van een verbeterde elasticiteit in de huid, meer volume en stevigheid!

HC3 Skinshooter Mesotherapie
Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor de cel vernieuwing gestimuleerd wordt met als resultaat dat tekenen van huidveroudering verminderd worden. Je kunt hierbij denken aan het verminderen van rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, littekenweefsel, acne en couperose. De huid wordt hierdoor geëgaliseerd en krijgt een gezonde uitstraling.

Henna brows
Bij henna brows worden de wenkbrauwen geverfd met henna. Henna is al eeuwenoud en werd vroeger al onwijs veel gebruikt en is ook nu ook sinds een aantal jaar voor de wenkbrauwen. Henna is een natuurlijk product, dus mocht je allergisch zijn voor de gewone verf? Dan is henna een super fijn alternatief. Henna komt uit de natuur en zorgt niet voor een allergische reactie! De henna hecht niet alleen op de haren voor een langere tijd, maar hecht ook op de huid. Afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg blijft de henna maximaal 6 weken mooi!

Lashlift
Lange, zichtbare en gekrulde wimpers zonder wimperextensions. Bij lashlifting gaat het om de eigen natuurlijke wimpers, die worden gelift en gekruld met behulp van siliconenpads. Je hebt hierna geen wimperextensions meer nodig voor een mooie open blik. Het oogt natuurlijker, is minder gedoe, niet schadelijk voor je wimpers. Het resultaat is tot 8 weken zichtbaar en met een beetje hulp van mascara heb je echt een wauw-effect!