log-e1618572093711

ProSkin
Onze ProSkin behandeling zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren en tegelijkertijd ontspanning zoekt. We maken voor iedereen een ProSkin behandeling op maat! Vind jij het bijhouden van de gezondheid van je huid heel belangrijk of heb je last van een droge huid, een gevoelige huid, een vette huid of heb je last van huidveroudering, pigmentatie of acne? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen doelgericht en effectief aanpakken. 

Pro Power Peel
Dermalogica’s meest krachtige peeling, de Pro Power Peel. In deze geavanceerde behandeling werken we op stimuleren van het vernieuwingsproces van de huid en wordt er gewerkt aan o.a. huidveroudering, fijne lijntjes, een doffe huid, hyperpigmentatie of een huid die last heeft van een overmatige talgproductie. Doordat de Pro Power Peel laag op laag aangebracht kan worden ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Wel zijn er voorzorgsmaatregelen voordat je aan deze behandeling kunt beginnen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Pro Bright Treatment
De Pro Bright Treatment is een intensieve behandeling geschikt voor iedereen die zoekt naar een mooie oppepper voor de huid of als je last hebt van hyperpigmentatie of tekenen van huidveroudering wilt aanpakken! Het nieuwe krachtige Biolumin-C Pro Serum staat centraal gedurende deze behandeling.

Pro Firm Neck + Skin Add on Treatment
De Pro Firm Neck + Skin Treatment vertegenwoordigt een nieuwe generatie behandelingen en kun je toevoegen aan je reguliere ProSkin behandeling. Deze behandeling van 20 minuten werkt als een workout voor je hals en gezicht en maakt gebruik van een unieke combinatie van fascia massage technieken die werken op het verstevigen van de huid samen met actieve producten die de huid verzachten. De fascia massage is een diepe dynamische massage die werkt op de ondersteunende structuren van de huid om spierspanning te verminderen en het gezicht te liften.

Pro Eye Flash Add on Treatment
De Pro Eye Flash Treatment vertegenwoordigt een nieuwe generatie behandelingen en kun je toevoegen aan je reguliere ProSkin behandeling. Deze behandeling van 20 minuten is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de delicate huid onder de ogen, fijne lijntjes en kraaienpootjes. Het exfolieert en hydrateert de huid door de geconcentreerde oogpatch in een enkele stap. Het is rijk aan antioxidanten verkregen van Italiaans Druivensap, Citroen, Sinaasappel en Suikeresdoorn en verheldert, egaliseert en verzacht de delicate huid rondom de ogen.

Bindweefselbehandeling
De bindweefselbehandeling is een behandeling waar er vooral focus wordt gelegd op het masseren van het bindweefsel en wordt hierbij de doorbloeding gestimuleerd. Doordat het bindweefsel gemasseerd wordt komt er weer voldoende zuurstof in de huid, wordt de aanmaak van het huideigen stofje hyaluronzuur gestimuleerd en wordt het afvoeren van afvalstoffen verbetert in het lymfestelsel tot gevolg van een verbeterde elasticiteit in de huid, meer volume en stevigheid!

Henna brows
Bij henna brows worden de wenkbrauwen geverfd met henna. De henna hecht niet alleen op de haren voor een langere tijd, maar hecht ook op de huid. Afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid en 6 weken in de haren. Henna is een natuurlijk product en zorgt niet voor een allergische reactie.

Lashlift
Lange, zichtbare en gekrulde wimpers zonder wimperextensions. Bij lashlifting gaat het om de eigen natuurlijke wimpers, die worden gelift en gekruld met behulp van siliconenpads. Je hebt hierna geen wimperextensions meer nodig voor een mooie open blik. Het oogt natuurlijker, is minder gedoe, niet schadelijk voor je wimpers. Het resultaat is tot 8 weken zichtbaar en met een beetje hulp van mascara heb je echt een wauw-effect!

Browlift
Met deze behandeling liften wij de wenkbrauwhaartjes, waardoor de wenkbrauwen natuurlijk en voller ogen. Het gelifte wenkbrauweffect – als een permanent voor de haartjes – blijft 4-6 weken in vorm.