Hupsakee januari weer voorbij. Op naar het voorjaar, zo een zin in! De eerste tulpen staan alweer in de winkel, vind het zo vrolijk en gezellig staan! De salon draait en mijn klanten maken gelukkig nieuwe afspraken.

Het eerste nieuwe product heeft zich aangediend: Fyto Replenishing Oil, wat een super fijn product! Je kunt het zo gebruiken maar ook mengen met je dagverzorging. Wat heerlijk is van dit product, dat het echt een mooie glow aan je gezicht geeft! De samples heb ik in de winkel, breng het ook graag even bij je aan. Kan je meteen het resultaat zien.

Wat staat er voor de komende periode op de planning? Er komt een SUPER leuke HAPPENING aan! Ik kan nog niet teveel zeggen, maar houd mijn nieuwsbrieven en social media goed in de gaten! Volg je mij al? Even doen 😉 Zo leuk!

Acnebehandelingen

Ik ben heel blij met Sanne, die op donderdag en zaterdag in onze schoonheidssalon werkt. Ze weet alles over acne en onze Dermalogica acnebehandeling! Zo fijn om een specialist in huis te hebben. Zo kunnen we je helpen je acne te bestrijden en jouw huid weer gezond en mooi te maken. Ken je iemand met acne? Sanne geeft fijne behandelingen met een passend advies op maat! Ik hoop dat zij later in het jaar meer dagen kan komen werken, fingers crossed!

Valentijnscadeaus in onze salon

De etalage is ook weer Valentijn-proof! Wat een kleur, heerlijk! Ben je er al uit of je wel of niet aan Valentijn doet dit jaar? Gewoon doen! Hoe fijn is het als je een goede behandeling cadeau kan geven of een mooi product. Ik zou er wel heel erg blij mee zijn ( dit is een enorme stille hint naar mijn man;)). Dusss we staan voor je klaar en hebben hele mooie beauty cadeaus in de winkel liggen.

Tot in de salon!

Vanessa