Oké, mijn eerste blog! Soort van spannend vind ik het! Schoonheidssalon Vannessa Karreman is nu 5 maanden open op een geweldige locatie in het centrum van Voorschoten!
Ik ben heel erg blij en dankbaar (en dat kan ik niet vaak genoeg zeggen ;)) dat ik per 1 juli 2016 open kon gaan. Zoveel hulp van ouders en vrienden en de aannemer die loeihard gewerkt heeft (dank Leander van der Bent!). Iedere dag is voor mij een feest. Feest om weer te kunnen doen wat ik het allerliefst doe: met veel passie en kennis jouw huid verzorgen!

Dat doen we in de salon met de verschillende producten van Dermalogica. Een weloverwogen maar logische keus. Het is een prachtig merk waar mooie resultaten mee verkregen kunnen worden. Met een klein beetje huiswerk zeg ik vaak, dat hoort erbij 😉

Met de feestdagen in aantocht wil ik iedereen alvast veel warmte en gezelligheid toewensen. Deze koude winterdagen vergen veel van de huid en om er met de feestdagen op je best uit te zien, is goede huidverzorging erg belangrijk. In onze schoonheidssalon bieden we verschillende behandelingen aan om stralend voor de dag te blijven komen. Een mooie passende behandeling is bijvoorbeeld de Mesotherapie behandeling, het brengt jouw huid in een top conditie waarbij de huid een mooie gezonde glans krijgt. Het gaat de droogte en het vocht tekort tegen, en zorgt voor vermindering van pigmentvlekken, litteken weefsel en rimpels in de diepere huidlagen (ik kan er wel een mooi woord van maken maar dit begrijpen we allemaal). Het mooie van de behandeling is dat het een echte booster geeft aan je huid waardoor je een prachtig stralende huid krijgt! Dit kan los geboekt worden of in combinatie met een voorbereidende behandeling. Neem contact op om direct een afspraak te maken.

Sinterklaas- en kerstcadeaus in onze salon

Kom langs in onze salon voor speciale cadeausets van Dermalogica! We hebben verschillende mooie sets in de winkel, waarbij je veel voordeel krijgt! Ook hebben we een hoop mooie make-up producten van Ellis Faas op voorraad, die we graag voor je inpakken. Wil je liever iemand een behandeling cadeau doen? Dat kan ook! We hebben cadeaubonnen waarbij je zelf het bedrag

Binnenkort open ik ook een webshop waar je onze mooie merken online kunt bestellen. Ook zullen er leuke accessoires te koop zijn, zoals handige producten die we allemaal gebruiken als we onze huid aan het verzorgen zijn in de badkamer. Maar ook een leuk tafeltje voor in je slaapkamer of fijne hebbedingetjes voor onderweg.

Ik kijk er erg naar uit!

Veel liefs, Vanessa