La Colline

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, zowel voor mannen als vrouwen, een oplossing bestaat. La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid.

De innovatieve formules van La Colline zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, en worden gecombineerd met botanische extracten. Deze combinatie zorgt voor een langdurig en zichtbaar resultaat.
Naast de wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de
ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de kern van alle productseries zodat ze met recht ‘excellente premium anti-aging skincare’ mogen worden genoemd.

Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen, het bergland waar het merk zijn naam aan te danken heeft en waar de producten worden ontwikkeld. Het merk is inmiddels een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging. Wilt u nog andere producten van La Colline bestellen? Neem dan een kijkje in onze La Colline webshop!